Validare si calibrare surse sudura

Validarea si calibrarea echipamentelor de sudura se realizeaza in fiecare an conform noilor normelor europene IEC60974-14 si include testarea afisajului de tensiune, amperaj si viteza sarma (in cazul surselor mig-mag).

Testarea, calibrarea şi validarea echipamentelor de sudare cu arc electric sunt operaţiuni care se realizează periodic, la 6, 12 sau 24 de luni, în funcţie de recomandările producătorului, de numărul de schimburi în care lucrează echipamentul, de vechimea acestuia sau de felul în care el se comportă în timp (de amplitudinea erorilor de la ultima testare). De asemenea, aceste operaţiuni sunt obligatorii după fiecare intervenţie de service efectuată asupra unui echipament de sudare.

  • Calibrarea: Operaţie realizată cu scopul de a determina amplitudinea erorilor de măsurare ale unui instrument de măsură
  • Validarea: Operaţii realizate pentru a arăta dacă o componentă a unui echipament sau sistem de sudare funcţionează în conformitate cu specificaţiile de operare ale respectivului sistem şi care este eroarea de măsurare a acesteia
  • Acurateţea: Apropierea unei valori observate de valoarea definită sau reală

Detop.ro realizeaza operatii de validare si calibrare aparate de sudura la sediul din Bucuresti sau in locatia clientului.

Operatiunea de validare poate sa fie inclusa in planul de mentenata si sa fie executata impreuna cu vizitele periodice de service.

Efectuam validare si calibrare aparate de sudura indiferent de producatorul surselor de sudura.

Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne