UPRUC CTR – Fagaras

Sursele multiproces Miller Dimension 650 ofera 650A@100% si 800A in regim maxim! UPRUC CTR beneficiaza de pachetul complet, inclusiv HF5000 pentru amorsare cu inalta frecventa TIG DC.

Avantaje:

  • sursa tip invertor cu putere maxima 815A
  • posibilitate craituire Arc-Aer cu electrod de 13mm
  • sudura mig-mag adaugand derulatoarele Miller Electric ST44 Digital sau S74 MPa
  • sudura TIG cu amorsare inalta frecventa HF

 

Pentru sudura a fost ales un model foarte versatil produs in USA de catre Miller Electric Mfg Co : Dimension 650.

Aceasta sursa multiproces are 650A@100% si 800A in regim maxim la doar 71Kg! A fost testata cu succes inclusiv la craituire arc-aer cu electrod de 13mm.

Au fost alese pistoletele racite cu gaz Binzel AT 405LW, dupa o perioada de proba de peste 2 luni in care si-au dovedit fiabilitatea si versatilitatea data de gatul rotativ si interschimbabil.

Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne