Sudare Push-Pull rezervoare din aluminiu – sursa Double Pulsed Miller Electric XMS425MPa

Pentru aplicatii speciale se poate adauga sistemului de sudura Synergic Dublu Pulsat XMS425MPa un pistolet Push-Pull racit cu lichid de 10m care face fata la suduri inclusiv cu sarma de 1.6mm.

Pistoletul are maner detasabil avand posibilitatea sa fie tinut in 2 pozitii diferite. Motorul din pistolet este sincronizat cu motorul de avans din derulator.

Sistemul de sudura Miller Electric XMS452MPa are peste 80 de programe de sudura pentru diferite tipuri de materiale in regima Synergic, Synergic Pulsed si Synergic Double Pulsed. Operatorul trebuie doar sa aleaga tipul de material folosit, diametrul si grosimea de sudura. Restul parametrilor sunt procesati de aparat.

Lista programelor de sudura incorporate.

Un alt avantaj este posibilitatea adaugarii unui pistolet tig racit cu lichid – doar se alege din panoul de comanda functia TIG si acesta este activ. Are conexiuni separate la grupul de racire si electrovalva gaz.

Doar cateva exemple de clienti care au ales ultima generatie de surse de sudura Miller Electric:

FAIST Mekatronic
FAIST Metalworking
Grupul Dual
Ader

Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne