Sudare grinzi folosind tractor sudura magnetic

O noua aplicatie reusita pentru un client Detop.ro!
Aplicatie: sudare grinda cu lungime de 12m si “inima” de 1.6m mecanizat.

Solutie Detop.ro : ansamblu de sudura format din 2 bucati sursa multiproces 815A – Dimension 650 , 2 tractoare sudura programabile cu talpa magnetica Lizard si pistolete mig-mag Bernard USA racite pe gaz de 400A cu lungime 7.6m echipate cu liner special pentru a putea utiliza pistolete atat de lungi fara sistem push-pull. Cele 2 tractoare sudeaza in acelasi timp pe partile opuse ale grinzii.

Timp efectiv sudura: 48 minute – echivalentul a 1500cm sudati pe ora!

Descriere elemente:

Sursa multiproces Dimension 650:

Dezvoltat special pentru cele mai grele conditii de lucru,unde este nevoie de putere mare dar si de precizie.
Sudeaza : MMA , MIG-MAG, MIG-MAG flux , TIG Lift Arc , sub arc de flux (SAW)
Realizeaza craituire arc-aer la o putere maxima de 815A si 650A la 100%

[wpdatatable id=9]

Tractor sudare programabil cu talpa magnetica Lizard

Tractor pentru sudare portabil, realizat din piese metalice si carcasa din aluminiu turnat. Modelul se diferentiaza prin program electronic cu 40 de moduri, ce permite realizarea unor lucrari de calitate superioara. Este prevazut cu un afisaj LCD pe care se pot urmarii si evita erorile in cordonul de sudura pentru reducerea adaosului de material dupa prima sudura.

Pentru suduri de calitate, sistemul are comutatorul Pornit / Oprit, pentru magnet, ce permite asezarea si ajustarea usoara pe piesa. Voltajul necesar pentru functionare optima se situeaza intre 115-230 V.

Aparatul permite pozitionarea pistolului de sudare si pentru suduri in in oscilatie, amorsare simultana a doua arcuri electrice si sudare simultana, cu doua pistoale.

Se recomanda utilizarea aparatului pentru lucrari la remorci de camioane, rezervoare, transformatoare, santiere navale si ale lucrari ce necesita sudare discontinua si de colt si cordoane de sudura lungi și continue.

[wpdatatable id=10]

Pistolet Bernard Tregaskiss – Made in USA – 400A@60% racit pe gaz, lungime 7.6m – 25ft

  • set consumabile TOUGH LOCK Heavy Duty – cresc durata intre schimburi maximizand perioadele de sudura fara intreruperi
  • lungime 7.6m – permite sudarea intregii grinzi fara sa fie necesara schimbarea pozitiei derulatorului
  • elimina operatiile de intretinere frecventa ale grupului de racire si riscul de pierderi lichid
  • cablul de forta special conceput pentru a suporta inclusiv socuri mecanice este mult mai rezistent in acest mediu de lucru industrial
Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne