Pachet complet consumabile sudura Bohler pentru sudare magistrale gaz

Echipa Detop.ro a facut multiple probe folosind consumabile voestalpine Böhler Welding si a definitivat variantele cele mai eficiente, care sunt folosite cu succes in momentul de fata pentru sudura radacina si umplere la proiectele de realizare magistrale gaz in Romania.

Varianta 1:

Radacina: Sarma MIG otel carbon Bohler EMK8 D (G4Si1) – sudura radacina in regim semi-automat folosind procedeul RMD – Regulated Metal Deposition – Miller Electric. Permite realizarea sudurii radacinii intr-o durata de timp mult mai mica decat la utilizarea sudurii TIG sau MMA.

Sarma MIG otel carbon Bohler cuprată folosită pentru sudarea de tip GMAW. Are caracteristici foarte bune de sudare la curent mare, este potrivita pentru componente cu pereti de grosime mare si are o depunere foarte buna.

Umplere: sarma tubulara seamless BÖHLER Ti 52 T-FD (diamondspark 52 RC) – folosind surse de sudura Miller Electric si tractor sudura mecanizata Promotech RailBull 2.

Rezultatele testelor de incovoire prin soc la -30grade au fost peste cerintele proiectului.

MA: intr 98J si 114J

ZIT: intre 222J si 240J

Sarma sudura tubulara rutilica seamless pentru sudarea otelurilor din carbon, carbon-mangan sau a altor tipuri cu granulatie fina folosind gaz de protectie argon-CO2 sau CO2 pur. Se poate fi folosit pentru sudarea unui sau a mai multor straturi. Formarea stropilor este minima, caracteristici de sudura foarte bune, indepartarea zgurei se face usor. Acesta sarma este in special

Valori tipice hidrogen: 2.5 – 3.5ml/100g metal sudat.

Varianta 2: electrozi bazici – usor de utilizat, nu necesita echipamente speciale EM, productivitate scazuta, absorbtie HD

Radacina: BÖHLER FOX EV PIPE

BÖHLER FOX EV PIPE este un electrod bazic ce contine si elemente suplimentare rutilice si silicati. Este excelent pentru sudura la pozitie a radacinii. Rezilienta pana la -46°C.

BÖHLER FOX EV PIPE ajuta la reducerea timpului de sudura fata de electrozii tipici AWS E7018 la sudura radacinii datorita vitezei de deplasare crescute increased travel speeds.

Umplere: BÖHLER FOX EV 65 dia.3,2; 4,0; 5,0

Varianta 3: electrozi celulozici – necesita instruire sudori, echipamente cu functie CEL, productivitate foarte mare, sudare cu dia. 3,2 radacina, 100% garantat RX

Electrod utilizat: BÖHLER FOX CEL 70-P

Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne