Oil&gas – aparate de sudura pentru domeniul vase sub presiune si constructie magistrale gaz

Unul dintre domeniile în care Miller Electric este supra-specializat este domeniul #oilandgas. Prin parteneriatele avute cu cei mai mari constructori din România, am reușit sa ajutam la creșterea eficientei și menținerea unui nivel ridicat de calitate. De fiecare data am cautat soluțiile optime, alături de inginerii sudori ai partenerilor. Împreuna am crescut și ne-am îmbunătățit!

CIS GAZ SA           

Asa cum tehnologiile de îmbinare prin sudura folosite sunt variate, echipamentele de sudura Miller Electric se aleg în funcție de tipul de procedeu folosit. O parte dintre ele sunt multi proces, asa ca acoperă o plaja mai larga de aplicații.

Cele mai uzuale echipamente folosite de parteneri noștri, împărțite pe aplicație, sunt:

1. Sudura cu electrod învelit – bazic sau celulozic

XMT350 CC/CV

TigMatic 300iP

Maxstar 210DX

Dynasty 400

XMT450 – inclusiv craituire arc-aer cu electrod de pana la 10mm

2. Sudura TIG – uzual stratul de radacina

Maxstar 210DX

TigMatic 300iP

Dynasty 400

 

3. Sudura Mig-Mag – atât strat rădăcina (sudura descendenta cu sarma plina sau tubulara cu pulberi metalice), cat si umplere ( sarma plina, sarma tubulara rutilica sau sarma tubulara cu pulberi metalice)

XMT350 Field Pro echipat cu derulator Smart Feeder – pentru sudura radacina in regim RMD, cat si umplere

XMT350 CC/CV echipat cu derulator ST44 Digital – pentru straturile de umplere

Migmatic S400i – pentru straturile de umplere

 

 

Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne