Aparate de sudura multiproces Miller Electric Pulsed si Double Pulsed – BND Group AG

Un nou client care isi creste numarul de aparate de sudura Miller Electric: BND Group AG.

BND Group AG are o gama variata de produse sudate si a trebuit sa-i oferim solutii pentru acoperirea unei plaje cat mai mari de materiale si grosimi de sudat. Calitatea sudurilor si fiabilitatea echipamentelor sunt un element esential de la care am pornit colaborarea, deja veche de peste 7 ani.

Gama de produse Miller Electric folosite include:

  • surse sudura multiproces XMS425MPa cu programe MIG-MAG in regim Pulsat si Dublu Pulsat cat si posibilitate sudura TIG folosind pistolet racit cu lichid
  • surse sudura multiproces XMT350MPa cu programe MIG-MAG in regim Pulsat. Sursa are sistem de alimentare AutoLine si accepta variatii de curent de alimentare intre 208V si 575V!
  • masti de sudura cu cristale lichide Miller Ellite – cu functie X-Mode care detecteaza radiatia electromagnetica si asigura protectie sudorului in orice conditii de iluminare
  • pistolete racite de gaz Made in USA de 300A@100% si 400A@100% cu lungimi de 4.57m si 7.87m
Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne