Livrare surse sudura industriale Synergic Pulsed

Începem săptămâna pulsat!
O sursa compacta 300A@40% Dublu Pulsat pleaca către Deva la un atelier de mentenanta camioane. O sa fie folosit pentru sudura metal, inox și aluminiu. Echipare cu pistolet pentru oțel și pistolet pentru aluminiu.
Poate suda aluminiu pana la 8.4mm grosime.
O sursa răcita lichid de 400A@80% Dublu Pulsat este pregătită sa fie livrata la Călărași – sudura inox cu grosimi 6-10mm.

Miller MigMatic S400iP este un echipament de sudura complet Synergic cu un sistem unic de antrenare a sarmei cu cel mai inalt nivel de performanta si fiabilitate. Toate modulele sunt personalizate pentru sistem si sunt proiectate pentu a va oferi o sudura calitativa cu productivitate ridicata. Capacitatea de sudare Pulse MIG/MAG face ca sistemul sa fie ideal pentru aluminiu si aplicatii pentru sudura placilor de otel inoxidabil.

Aparatul este echipat cu meniu simplu si versatil, care poate fi utilizat de sudori cu orice nivel de cunostiinte.Acesta fiind echipat si cu sudura pulsata sau dublu pulsata.

Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne