Livrare echipamente sudura pentru productie vase sub presiune

Un producator de renume in industria vaselor sub presiune a ales sa isi utileze noua fabrica cu aparate de sudura Miller Electric.

Surse TIG AC/DC 400A și multiproces 600A.
Toate produsele sunt Made in USA.

Caracteristici AC TIG:
Controlul amplitudinii/amperajului independent permite reglarea amperajelor EP si EN independent pentru a controla cu precizie transferul termic in piesa si electrod. Balanta AC (30%-99%) este esential pentru sudurile de inalta calitate in aluminiu. Fregventa AC(20hz-400hz) controleaza latimea conului arcului si forta arcului electric.

Caracteristici DC TIG :
Capabil sa pulseze de pana la 5000/sec, pulsul stabilizeaza arcul, reduce caldura transferata in piesa si poate creste viteza de deplasare.
Invertor AD/DC ofera performante superioare in capacitatea totala de modelare a arcului AC. Sistemul de alimentare AutoLine permite conectarea la orice tensiune/fregventa 208-575v 50/60hz.
Posibilitatea de a actualiza software-ul si de a extinde functiile produsului utilizand un slotul cardului de memorie de pe panoul frontal.

Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne