Livrare aparate sudura industriale pentru infrastructura

Un contractor puternic in domeniul infrastructurii trebuie sa se poata baza pe echipamente de calitate. Miller Electric Migmatic S500i asigura 500A@50% – suficienta putere pentru orice aplicatie.
O echipa completa este pregatita pentru livrare si sudura in regim intens.
Miller MigMatic S500i este un echipament de sudura complet sinergic cu un sistem unic de antrenare a sarmei cu cel mai inalt nivel de performanta si fiabilitate. Toate modulele sunt personalizate pentru sistem si sunt proiectate pentu a va oferi o sudura calitativa cu productivitate ridicata.

Aparatul este echipat cu meniu simplu si versatil, care poate fi utilizat de sudori cu orice nivel de cunostiinte.Acesta fiind echipat pentru sudura sinergica totala.

Schimbarea programelor din tragaci
Aparatul de sudura detine pana la 4 programe de sudura presetate si pot schimbate direct din tragaciul pistoletului pentru a creste productivitatea

Robustetea Miller
Testate si aprobate pentru sudura Heavy Duty in conditii foarte dure. Miller a facut masuratori extreme pentru a asigura o sudura fara probleme in orice situatie

Eficienta energetica
Reducerea energetica ” Pornirea ventilatorului la comanda ” a sursei din corpul de racire opereaza doar cand este nevoie, reducand nivelul de zgomot si cantitatea de impuritati trecuta prin aparatul de sudura.Grupul de racire este monitorizat si controlat de catre sursa aparatului si este pus in functiune doar daca este nevoie, reducand zgomotul si curentul folosit per total.

Sinergie totala Mig-Mag cu presetari
Linii de sinergie pentru toate combinatiile comune de gaz si sarma cu presetari de start/stop pentru o sudura optima.

Tunel de aer
Aerul circula printr-un tunel creat special sa protejeze componentele si placile de baza de mizerie, praf si impuritati, crescand considerabil fiabilitatea.

Utilizarea cu usurinta si versabilitate
Panou LCD mare si intuitiv pentru modificarea avansata si rapida a parametrilor de sudura.

Versabilitate
– Compatibil cu pistoleti Push/Pull (Accesoriu optional)
– Mufa de comanda optionala pentru conectarea la automatizari
– Upgradabil de la racire pe aer la racire pe lichid fara a se face modificari aparatului sau a caruciorului
– Agatatoare suspendata si kit de roti pentru derulator, pentru a creste distanta de utilizare a aparatului
– Sistem de management pentru cablul de interconectare

Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne