Livrare aparat sudura TIG AC/DC 300A

De data aceasta colegii mei au livrat și realizat punerea in funcțiune pentru noul TIG AC/DC Miller Welders Europe Syncrowave 300.
Un echipament extrem de ușor de utilizat, cu setări predefinite care permit realizarea unor suduri de calitate in timp foarte scurt de la livrare.

Un aparat de sudura industrial care acopera o gama larga de materiale si grosimi:

 

Material Thickness
Steel 0.012 in. (0.3 mm) – 1/2 in.(12.7 mm)
Aluminum 0.015 (0.4 mm) – 3/8 in (9.5 m)

Circuitul Auto-Link® conecteaza automat sursa de alimentare la primar, tensiunea aplicata fiind de (208/240/480 V, trifazat sau monofazat).
Simplu de instalat. Accepta fie putere de intrare monofazata, fie trifazata. Alimentarea grupului de racire Coolmate ™ 3S se face direct in puterea de intrare a aparatului, nefiind nevoie de o alimentare separata a grupului de racire. Amprenta mica si design usor, ce faciliteaza instalarea si manevrabilitatea aparatului.

Usor de folosit.
Intuitiv, interfata aparatului, pentru utilizator, este simpla, pentru o întelegere mai rapida in ajustarea parametrilor de sudura, ceea ce inseamna un timp mai scurt pentru instruirea sudorilor si un timp mai mare pentru realizarea de produse rezultate in urma sudurii.

Butonul Pro-Set ™
Resetarea parametrilor la parametri de fabrica prin apasarea unui singur buton, rapid si eficient, fara a fi nevoie de o intruire.

Eficient energetic.
Economiseste pana la 33% din costurile energetice fata de echipamentele de sudura învechite. Arcul electric este mai stabil ?i mai bun comparativ cu echipamentele de sudura învechite.

Caracteristici:

Caracteristici AC TIG
Controlul echilibrului asigura îndep?rtarea reglabila a oxidului, ceea ce este esential in creerea de sudura de calitate in aluminiu.

Caracteristici DC TIG Puls.
Pulsarea poate creste agitatia baii, stabilitatea arcului si viteze de deplasare în timp ce reducerea aportului de caldura si deformare.

Caracteristici DC Stick
Controlul DIG permite schimbarea caracteristicilor arcului pentru aplica?ii specifice ?i electrozi. Coborand cu setarile pentru DIG, rezulta o rulare lina a electrozilor, precum E7018 si cresterea satarilor DIG pentru o rulare mai rigida, mai patrunzatore a electrozilor, precum E6010.

Control adaptiv Hot Start ™
Ofera o amorsare inainte de pornirea sudurii pentru ca electrodul sa nu se lipeasca.

Control echilibru AC
Controleaza actiunea de curatare a arcului. Reglarea EN (electroni negativi) a undei AC, controleaza latimea cordonului de sudura. Nota: Setati controlul AC Balance pentru curatarea adecvata a arcului, actiune în lateral si în fata baltii de sudura. AC Balance ar trebui sa fie reglat în functie de cantitate de sudura dorita.
Interval de echilibru: 60-80%
Setare Pro-Set ™: 68%

Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne