Echipare sudura naval Miller Electric cu lungime pana la 140m

Varianta ideala pentru sudura in mediul naval este XMT350 Field Pro – ArcReach!

Nu mai este necesar cablul de comanda. Toata comunicarea intre sursa de sudura si derulator se face prin cablul de sudura. Se poate utiliza cablu cu lungime pana la 140m!

Fata de cablurile de interconectare clasice nu mai exista riscul sa fie necesara trimiterea sursei de sudura la service pentru reparatia cablului de comanda. Este suficient o cupla de forta care se poate monta direct pe santier.

Sursa de sudura poate sa fie folosita si pentru sudura cu electrod invelit si pentru craituire arc-aer cu electrod de 6mm si 8mm. Conexiunea intre sursa si derulator se realizeza automata, iar sudorul are control al vitezei sarmei si tensiunii.

Alimentarea XMT350 Field Pro este AutoLine si suporta variatii in toata gama de curent 208V – 575V, inclusiv 50Hz-60Hz pentru aplicatii sudura offshore.

Sursa de sudura contine programe de sudura dedicate pentru electrozi rutilici, bazici si celulozici si posibilitate ajustare arc sudura.

Despre Detop
Compania noastra comercializeaza echipamente, utilaje si accesorii industriale, avand ca importator principal Miller Electric USA. Pentru a veni în întâmpinarea cererii clienților și a oferi soluții complete am dezvoltat un departament de consultanță on-site pentru alegerea produselor și o echipă tehnică certificată de producători disponibilă pentru intervenții în toată țara, cât și o gamă variată de echipamente, utilaje, accesorii pentru diferite sectoare indistriale.
Contact Detop
Urmareste-ne